• Jeugdcommissie

  UVV-Sphynx Jeugd

  De afdeling Jeugd Volleybal bij UVV-Sphynx bestaat nu uit zo’n 100 leden en streeft ernaar om elk kind met plezier te laten sporten. Prestaties en ‘steeds beter worden’ is natuurlijk belangrijk, maar plezier en een goede sfeer staan in onze vereniging voorop! UVV-Sphynx is geweldig aan het groeien, zowel in het niveau als in het aantal teams. Bij UVV speel je in de CMV (tot 12 jaar) of in de ABC-jeugd (tot 18 jaar).  

   

  Jeugdbestuur

  Het jeugdbestuur is verantwoordelijk voor de jeugdafdeling. Het jeugdbestuur bestaat op dit moment uit 5 personen:

  Marcel de Keyzer ( Jeugdvoorzitter ) – jeugdvoorzitter-volleybal@asvuvv.nl

  Ingrid den Besten ( Jeugdsecretaris ) – jeugdwedstrijdsecretaris-volleybal@asvuvv.nl

  Joske van Daal ( Voorzitter JTC ) – jeugdtc-volleybal@asvuvv.nl

  Margo van Wijgerden (PR & Activiteiten) 

  Sarah Donze (PR & Activiteiten)

  Leira Jongeneel (PR & Activiteiten) 

                                                                             

  Trainingen

  Onze trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag in Sporthal de Paperclip, Sporthal Het Zand en Sporthal Cultuurcampus. 

  De thuiswedstrijden zijn meestal op zaterdag vanaf 10:30 uur in Sporthal de Paperclip.

   

  CMV

  Cool Moves Volley (CMV) is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 5 jaar tot en met 12 jaar. Het is een sport met veel 'coole moves': opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren. 

  CMV is een unieke manier om volleybal aan te leren aan de jongste jeugd. Deze volleybal methode bestaat uit makkelijk te overbruggen niveaus die speciaal ontworpen zijn per leeftijd. 

  Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus. CMV-groepen 1 t/m 5 spelen maandelijks een regiotoernooi met andere verenigingen uit de buurt. Dit toernooi is meestal op de zaterdagochtend. Ook UVV-Sphynx organiseert jaarlijks een eigen CMV-toernooi. 

  De CMV-groepen 1 t/m 5 van UVV-Sphynx trainen elke dinsdag in sporthal de Paperclip van 17:00u tot 18:15u. 

  CMV-groep niveau 6 speelt elke zaterdag competitie. Onze thuishal is sporthal De Paperclip. UVV-Sphynx streeft er naar om alle competitie spelende teams 2 trainingen per week aan te bieden. Daarom traint CMV niveau 6 dit seizoen niet alleen op dinsdag van 17:00u tot 18:15u maar ook op donderdag van 18:30u tot 19:45u. 

  ABC Jeugd

  Voor alle jeugd tussen de 12 en de 18 jaar biedt UVV-Sphynx een volleybalcompetitie aan (ingedeeld op leeftijd en niveau) die georganiseerd wordt door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo). Je speelt dan wekelijks wedstrijden tegen andere volleybalteams uit de regio. 

  We doen dit in 3 leeftijdscategorieën. Voor het seizoen 2020-2021 zijn dit:

  Jeugd C (geboren tussen 1-10-2008 en 01-10-2006)

  Jeugd B (geboren tussen 1-10-2006 en 01-10-2004)

  Jeugd A (geboren tussen 1-10-2004 en 01-10-2002)

  Het is weer gelukt om alle jeugdteams dit seizoen 2x per week te laten trainen: op dinsdag van 18:15u – 19:45u in sporthal de Paperclip of sporthal Het Zand en op donderdag van 18:30u tot 20:00u in sporthal Cultuurcampus.

   

  Interesse?

  Bij UVV/Sphynx mag je 3 proeftrainingen doen om te kijken of het wat voor je is. Je zit nergens aan vast dus geheel vrijblijvend. Meld je aan via https://asvuvv.sportlinkclubsites.nl/interesseformulier-jeugd of stuur een mailtje naar jeugdsecretaris-volleybal@asvuvv.nl