• Komend seizoen speelplekken beschikbaar dames & heren teams

  31 mei 2019 Beheerder
 • Voor het nieuwe seizoen is UVV-Sphynx nog op zoek naar nieuwe spelers en speelsters. Zoek je een nieuwe club, heb je zin om volleybal weer op te pakken, of ben je een beginner? Sluit je dan aan bij de gezelligste volleybalvereniging van Leidsche Rijn. Je mag bij ons altijd drie keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt en om te zien of er een passende plek is.

  Wij hebben volgend seizoen een extra damesteam in de 4e klasse, hierdoor hebben we nog wat plekken vrij in onze 4e klasseteams. Wij hebben ook nog plek bij de recreanten en in onze speciale trainingsgroep voor beginners en mensen die lang niet gevolleybald hebben. 

  Voor de andere competitieteams zijn we nog specifiek op zoek naar onderstaande spelers: 

  Heren:
  -       Dia 3e klasse
  -       Buiten 3e klasse
  -       Spelverdeler 4e klasse

   Dames:
  -       Dia 3e klasse
  -       Spelverdeler 3e klasse
  -       Mid 3e klasse

  Ben je ge├»nteresseerd in een van deze plekken, of weet je niet in welke klasse je kunt spelen, neem dan vooral contact op met de technische commissie via het interesseformulier, zij kunnen een inschatting maken op basis van je eerdere ervaring.