• Utrecht- Als Sinterklaas weer in het land is voor het mooie kinderfeest op 5 december, heeft hij hulp-Pieten nodig die kunnen helpen met alle kadootjes in te pakken, de pepernoten te bakken, de chocoladeletters te maken, door de schoorsteen te glijden en nog véél meer. Daarom komt er een PietenPakHuis bij UVV waar je dat allemaal kunt leren en je Sinterklaas kunt helpen als dat nodig is!


    Alle kinderen uit Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn, en wie weet ook daarbuiten,  zijn van harte welkom op 24 of 25 november of 1 december op sportpark de Paperclip aan de Parkzichtlaan 201 in Vleuten-De Meern/Leidsche Rijn. Vanzelfsprekend mogen papa's en mama's of opa's en oma's ook meekomen.
    Onder begeleiding van deskundige Pieten wordt een parcours afgelegd waarin de kids alles leren om een goede hulp-Piet te kunnen zijn. Schoorsteen-glijden, pepernoten bakken, chocoladeletters uitzoeken, kadootjes inpakken en nog heel veel meer is er te leren. Aan de hand van een strippenkaart gaan de kinderen onder begeleiding alle onderdelen langs en geeft Piet een mooie stempel op de kaart. Eind van de ochtend cq de middag ontvangen  zij natuurlijk een prachtig PIETENdiploma, een glaasje drinken, je eigen gebakken pepernoten,  en een heerlijke chocoladeletter om thuis nog eens even lekker na te genieten. Een PietenDweilOrkest zorgt voor de muzikale omlijsting.

    Voor de beide zaterdagen en de zondag kun je je voor de ochtend of de middag inschrijven via de website www.PietenPakHuisUtrecht.nl
    Kosten bedragen € 6,-  p.p. UVV leden tot en met 8 jaar hebben gratis toegang  en dienen zich via de site in te schrijven via het aparte mail adres dat hier vermeld is. Je ontvangt dan een berichtje zodat je zeker weet dat je je hebt ingeschreven. Er is geen verkoop aan de kassa. Per dagdeel kunnen maximaal 250 kinderen inschrijven. We starten 's morgens om 09:30 uur tot 12:30 uur en 's middags starten we om 13:00 uur tot 16:00 uur.