• Hierbij een update van de beschikbare speelplekken voor seizone 2018-2019.

  Op dit moment zijn alle beschikbare plekjes in de derde klassen vergeven. In de 2e klasse en 4e klasse is nog wel plek voor nieuwe aanmeldingen. Twijfel je nog over welke klasse je wil of kan spelen? Neem dan vooral contact op met ons: we laten je in het begin van het nieuwe seizoen meetrainen om te kijken wat passend is. 

   

  Voor de recreanten:

  in het mix team (B-competitie) is er nog plek voor een dame en een heer. Voor de heren hebben we ook eventueel een plekje in ons herenteam in de B-competite beschikbaar. 

   

  Beginners:

  Er is nog plek in de beginnersgroep. Deze groep is voor mensen die nog nooit, of heel lang geleden hebben gevolleybald en weer willen beginnen, onder begeleiding van een trainer. De beginnersgroep doet niet mee aan een competitie.